مشاوره حقوقی رایگان - استرداد فیلم عروسی

سلام.خانم بنده طبق اظهار کتبی خودش در شورا قبول دار شده که وسایلی را از منزل بنده ودر غیاب بنده با کلید مشترک برده وقبل از تحویل جهیزیه به شوراتحویل میدهد ولی الان بعداز گذشت 2سال از بردنوسایل فیلم عروسی .سی دی ها عکس هد وفلش .گوشی موبایل بنده وکلید منزل را تحویل نمیدهد وبه شورا نیز مراجعه کردم وصورتجلسه خودشان که توسط شورا نوشته شده را نشان دادم ومیگوید بروشکایت بکن از دادگاه واین امر هزینه بر است وصورت جلسه خودشان را نمیتوانن مطالبه کنن. چکار بایدانجام دهم.درود

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
این موارد ارتباطی به شعبه شورا ندارد.
شما باید دادخواست استرداد اموال بدهید و به پرونده شورا استناد کنید و می توانید صورتجلسه شورا را نیز ارائه دهید.