مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلاجات

با سلام و خسته نباشید. میخواستم بدونم میتونم استرداد طلا، هدایا، البسه، مدارک، فیلم و عکس عروسی ام را همزمان در یک دادخواست ارائه بدم یا برای هر کدام دادخواست جداگانه هست و این که هزینه دادرسی رو میتونم از زوج در همون دادخواست مطالبه کنم؟ چون همسرم من رو کتک زده و از زندگی مشترک بیرون کرده. دادخواست تمکین هم رد شده. پرونده کیفری هم در جریان هست. ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

دادخواست استرداد طلاجات توسط زوجه چند خواسته در یک دادخواست مطالبه هزینه دادرسی از زوج کتک زدن زن توسط شوهر بیرون کردن زوجه از منزل رد تمکین زوجه استرداد هدایا استرداد فیلم عروسی