مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام. من 17 فروردین 98 پرونده مهریه خود را در دادگاه تشکیل دادم.7 اردیبهشت رای قطعی اومد که همسرم محکوم به پرداخت 313 سکه هست. دقیقا دو روز بعد جواب استعلام اومد که ایشون هیچ مالی به نامشون نیست. در حالی که من میدونم یک خونه به نامش داشته و سندش رو دیده بودم. ایشون اعسار زدن محکوم به پرداخت 13 سکه شدن. بعد کلی فرار از محل کار بالاخره جلب شدن و الان زندان هستن. چون کارمند دولت هستن از داخل زندان اعسار زدن. آیا اون خونه ای که داشتن و میدونم که به نام مادرشون زدن و مستثنیات دین هست. آیا جای شکایتی داره که بکنم یا بی فایده است. چون در زمانی که ترک منزل کردم بعدش ایشون خونه را زدن به نام مادرشون و خودشون هم به عنوان مستاجر در همون خونه نشستن.
از طرفی دیگر من کلی طلا از مجردی با خودم برده بودم که بابت خرید منزل بهش کمک کردم و الان مدرک و فاکتوری ندارم. حلقه ازدواجم هم بابت خرید خونش دادم. این رو چطور میتونم بابتش شکایت کنم؟

پاسخ ها :

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

سابقه انتقال را به دست آورید چنانچه زیر 1سال یاشد قابل ابطال است