مشاوره حقوقی رایگان - نوار عروسی

سلام علیکم؛
بهترین درودهایم نثار شما باد
نوار عروسی اینجانب در دست پدر زن ام است حالا او مرده است آیا من می توانم آن را از خانواده پدر زن ام بگیرم با زنم مشکلی ندارم با خانواده زنم رفت آمد نداریم قهر هستیم لطف مرا راهنمایی کنید که آیا می توانم نوار عروسی را از خانواده آنها بگیرم در صورت ندادن نوار یا سوزاندن یا کم کردن چگونه می توانم از دادگاه درخواست نوار کنم آیا دادگاه میتواند رای را به نفع من بدهد یا مجازات ان چکونه است
با تقدیم شایسته ترین احترامات

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

در ابتدا بهتر است شما به صورت مسالمت آمیز با خانواده همسرتان صحبت کنید و فیلم را از آن ها بگیرید. در صورت ندادن فیلم و در صورتی که رسید یا دست نوشته ای مبنی بر بودن فیلم عروسی نزد آن ها و یا شاهدی دارید، دادخواست استرداد فیلم عروسی را به دادگاه ارائه کنید.