مشاوره حقوقی رایگان - بردن فیلم عروسی توسط همسر

سلام. بنده یک سال و نیم هست که ازدواج کردم و با یک دعوای معمولی همسر بنده 3 ماه منزل را ترک کرده است. همچنین طلاهای من رو به همراه فاکتورها برده است و هارد من رو که فیلم عروسی در آن هست برده است. عکس های شخصی خانواده ام و فامیل ها رو گفتم بده و میگوید آتش میزنم. حال من چی کار کنم؟ 17 سال خاطرات من در اون هارد هست.

پاسخ ها :

مجید گشایشی

جناب آقای مجید گشایشی :

با سلام
با توجه به اینکه عکس های شخصی شما در هارد است. امکان شکایت کیفری سرقت و یا خیانت در امانت متصور است. اما در خصوص فیلم های عروسی خیر
اما قبل از طرح شکایت می بایست برای اثبات موضوع مستند سازی کنید.