مشاوره حقوقی رایگان - موتور سیکلت مزایده فروشگاهی

من ی موتور مزایده خریدم از فروشگاه و اینکه فقط قولنامه فروشگاهی داره و رو قولنامه ام نوشته برای خرید و فروش مجدد اعتبار قانونی ندارد بعد شماره شاسی و شماره موتور اینام یکسانه با موتور و قولنامه ینی قابل استعلامه
بهم گفت برو بیمه از طریق بیمه میتونی پلاک بگیری واصش پلاک نداره چجوری باید بگیرم؟
ایا همه چیزایی ک گفته ممکنه حقیقت باشه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود همه آنچه گفته ‌‌شده حقیقت ندارد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اون موتور اسقاطی است و باید اوراق شود تعویض پلاک نمی شود

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

مطابق قانون موتور های مزایده ای باید اوراق و اسقاط شود و تعویض پلاک آنها میسر نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه خیر ، موتوری که خریداری نموده اید قابلیت تعویض پلاک ندارد و بهتر است معامله را فسخ نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. ابتدا باید سند رسمی موتور از سوی فروشنده بنام شما صادر شود . پلاک ملی با سند رسمی تعویض و پلاک جدید صادر می شود .

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز موتور و خودروهای مزایده مشکل دار هستن و شما تا سند رسمی نداشته باشید امکان تعویض پلاک ندارید چرا که شما دست اول محسوب میشید و در زمان مزایده بایستی حداقل مدرکی جهت اثبات مالکیت به خریدار داده میشد که ظاهرا چنین نیست و شما با چالش روبرو شدید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق پلیس راهور پیگیری کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک موتور سیکلت و روند اجرایی کار شما باید پیگیری و بررسی شود در مشکلات اجرایی وجود نداشت میتونید پلاک بگیرید

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام از طريق راهور پیگیری نمایید.

الهه یارلو

سرکار خانم الهه یارلو :

مدارک احتیاج به بررسی دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بیمه پلاک به شما نمیدهد از طریق مراکز تعویض پلاک با ارایه مستندات اقدام نمایید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی از طریق راهور پیگیری نمایید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.