مشاوره حقوقی رایگان - وقت نظارت متقضی

با سلام
پرونده ای در دیوان عدالت اداری دارم
وقت نظارت برای 12/21 دادند...بعد از گذشت چند روز از 21 ام. امروز در سامانه پیام اومد "وقت نظارت به لحاظ انقضا مدت جلسه تجدید می گردد" برای تاریخ چند ماه اینده....

معنی این جمله یعنی چی؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

وقت نظارت متعلق به شعبه است چ نیازی به حضور شما نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وقت نظارت مربوط به خود شعبه است.
رسیدگی در دیوان عدالت اداری معمولاً زمانبر است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود وقت نظارت مربوط به شعبه است جای نگرانی نیست برای شما

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. وقت نظارت دلایل مختلفی دارد که می بایست دستورات قاضی انجام شود به طور مثال قاضی استعلامی از مراجع دیگر انجام می دهد تا پاسخ آن مرجع ، پرونده در وقت نظارت قرار می گیرد اگر در وقت تعیین سده پاسخ آمده بود قاضی بررسی می نماید اگر پاسخ نیامده باشد وقت نظارت تجدید می شود و....

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام توسط شعبه وقت نظارت جدید تعیین شده است

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

فعلآ پرونده ناقصه و نمیتونه رای بده منتظریک چیزیه مثل جواب استعلام یا نظر کارشناس یا تکمیل پرونده و تحقیقات یا....

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

یک روند اداری است اطلاع رسانی پرونده و پیشنهاد می‌شود بر اساس فقط بر اساس اطلاعات پرونده برنامه ریزی نکنید و تمام کارها و مسائل و جلسات باید به شما ابلاغ شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
استعلامات و یا تحقیقاتی در خصوص پرونده شما مورد نیاز بوده است که فعلا به شعبه وصول نشده و لذا وقت نظارت تجدید شده است . در نظر داشته باشید وقت نظارت از امورات مربوط به شعبه است و جای نگرانی نیست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام وقت نظارت مربوط به شعبه است حضورا پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

وقت نظارت مربوط به امور داخلی شعبه و جهت خارج نشدن پرونده از روند رسیدگی است

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

سلام وقت نظارت یا وقت احتیاطی، مربوط به کارمندان هست و ارتباطی به طرفین پرونده نداره
اگه وقت رسیدگی براتون اومد مهم هست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وقت نظارت مربوط به خود شعبه است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

وقت نظارت دفتری تجدید شده است وباید منتظر باشید تا تصمیم نهایی اتخاذ گردد

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام وقت نظارت مخصوص امور شعبه می باشد.

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

وقت نظارت مربوط به امور داخلی شعبه است برای اخذ استعلامها و..به طرفین دعوی مرتبط نیست.