مشاوره حقوقی رایگان - با سلام من دختری هستم که 20 سالمه میخوام فرار کنم

من دختری هستم 20 ساله میخوام فرار کنم از خونه و برای همیشه برم با اقایی که دوسش دارم زندگی کنم اگه پدرم منو پیدا کنه و شکایت کنه حکم دادگاه چیه ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود امکان زندگی مستقل وجود دارد اما توصیه نمی‌شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال تکراری است و به صورت جامع و کامل پاسخ داده شده است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به لحاظ شرعی و قانونی اقدام به این عمل مجازات دارد و بهتر است اینکار را نکنید
برای اقدام به ازدواج دادخواست اذن در نکاح تنظیم و از طریق دادگاه با معرفی پسری که قصد ازدواج با او را دارید اذن در نکاح دریافت نمایید