مشاوره حقوقی رایگان - شراکت

سلام.من میخوام با داداشم توی مغازشون شریک بشم به اندازه 1دانگ و قراره که سود و زیان نسبت به سهممون و ساعت کاری بین هر دومون تقسیم بشه یعنی نصف روز من و نصف روز برادرم.من بهشون میگم چون من سهم کمتری دارم ولی مثل شریک 50 50 دارم میام سرکار،اون تایمی که من هستم اگه مثلا حقوق کارکردن ساعتی20هزارتومنه،ساعتی10هزارتومن حساب کنیم برای من ولی برادرم میگه نه وقتی شریک هستی دیگه حقوق فروشندگی نداری.آیا حرف من درسته؟اگه درسته چطور داداشم رو قانع کنم؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام دوست عزیز و کاربر گرامی نوشتن قرارداد کاری ب ظاهر ساده ولی در بطن عمل کار بسیار دشواری است چرا که هرچند طبق ماده 10 ق.م تنظیم میشود ولی ابعاد گسترده آن در تمام مدت همراه شماست تعهدات دوطرف باید در آن گنجانده شود و طرفین دقیق بدانند که می‌خواهند چه اقداماتی انجام شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هر چند اورده شما یک دانگ است وبیشترین سهم برای برادر شما است ولیکن حضور شما مساوی است وشایسته است درخصوص حضور فیزیکی در مغازه تعامل وهمکاری در پرداخت وجه اضافی قرار بگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هر کسی به اندازه سهمی که می برد باید در مغازه حضور داشته باشد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بحث شراکت در سود وزیران به نسبت یک دانگ به پنج دانگ جدای از بحث حقوق فعالیت و کار در مغازه است و اصلا به هم ربطی ندارند باید این موضوع باید در قرار داد شراکت نوشته می شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

همه چیز بستگی به توافق شما و شراکت تایید شده دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر مغازه را خریده اید قاعدتا اجاره بهای آن را حساب کنید مثلا شما اجاره 5 دانگ به برادرتان باید بدهید و برادرتان اجاره یک دانگ را باید به شما بدهد . سپس می توانید بابت دستمزد ساعات کار 50 درصد برای هر کدام حساب نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود بستگی به توافقات حاصله دارد
به یک وکیل متخصص رجوع کنید
متنی تخصصی تنظیم گردد تا در آینده دچار مشکل نشوید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موارد مطروحه امری کاملا توافقی است و بهتر است در ان خصوص وفق ماده 10 قانون مدنی یک قرارداد تخصصی تنظیم نمایید