مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت در دعوای مستند به سند رسمی

سلام،
در فرضی که سیم کارتی با سند رسمی (صلح نامه رسمی) منتقل گردیده است اما اپراتور مربوطه از انتقال سیستمی سیم کارت استنکاف می کند، در تنظیم دادخواست علیه اپراتور مربوطه برای ثبت انتقال در سیستم و انتقال سیستمی سیم کارت، با توجه به اینکه دعوا مستند به سند رسمی است،

آیا اضافه کردن خواسته اثبات مالکیت لازم است یا نه؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست الزام به انتقال مالکیت سیم کارت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر خواسته مرتبط باشد می توانید در اولین جلسه دادرسی خواسته خود را افزایش دهید.
افزایش خواسته ارتباطی به سند رسمی و ... ندارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست موضوع خود را در دادخواست به صورت کامل مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست اثبات وقوع عقد بیع و اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی مالکیت به طرفیت فروشنده و ایادی
قبلی و شخصی که در اپراتور اسم ایشان به عنوان مالک ذکر شده است و
شرکت اپراتور همراه اول مطرح نمایید در غیر این صورت دعوای شما رد خواهد شد و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود به یک وکیل متخصص رجوع کنید
نگارش دادخواست صرفا با وکیل دادگستری و تخصص اوست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دعوی مذبور رد خواهد شد ، بهتر است با مشورت وکیل و گفت و گوی متقابل با یک‌وکیل اقدام لازم را انجام دهید