مشاوره حقوقی رایگان - خانواده

آیا اگر مرد یک زن دوم بخواد بگیرد زن اول حق شکایت دارد یا نه؟

پاسخ ها :

کبری پیرداده بیرانوند

سرکار خانم کبری پیرداده بیرانوند :

سلام ، مرد بدون اذن همسر اول نمیتواند ازدواج مجدد کند و در صورت ازدواج مجدد مرتکب جرم شده و همسر اول نیز میتواند دادخواست طلاق دهد .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زن دوم می تواند طلاق بگیرد.
و اگر مرد بدون حکم دادگاه زن دوم را عقد رسمی کند در این صورت زن اول می تواند از دفترخانه و همسر خود شکایت کند.
ولی اگر صیغه کرده باشد نمی تواند شکایت کند و صرفا می تواند طلاق بگیرد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

اگر به ازدواج ختم شود می‌تواند تقاضای طلاق کند و همچنین شکایت نماید اگر بدون مجوز دادگاه باشد…

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله بدون تجویز دادگاه چنین حقی ندارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله جرم است و اگر زوج بدون اجازه زوجه همسر دوم اختیار نماید ، زوجه میتواند شکوائیه خود را مطرح نماید
و طبق شرط مقرر در عقدنامه نکاح
، برای زوجه حق طلاق ایجاد خواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید در عقد دایم‌اولی را طلاق دهد و حقوق مالی وی را بپردازد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت وجود رابطه نامشروع زن می تواند از همسر خود شکایت کند ،
و در صورت وقوع عقد نکاح برای زن حق طلاق ایجاد می شود و می توانید حقوق مالی خود را با رد درخواست اعسار همسر خود بعلت ملائت در اقدام به نکاح مجدد به شیوه راحت تری اخذ نماید