مشاوره حقوقی رایگان - درخواست پرینت گردش حساب پدر مرحومم

با سلام
پدر من به تازگی فوت کردند میخواستم بدونم آیا میتونم بدون حکم قضایی از بانک پرینت گردش حساب های حسابشون رو بگیرم؟؟ یا نیاز به حکم قضایی و شکایت هست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ گواهی انحصار وراثت می توانید حضورا از طریق بانک پیگیری کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام حتما باید برای گردش حساب ایشان حکم قضایی وجود داشته باشد و اینکه بعد از صدور گواهی فوت به تازگی حساب های متوفی بسته می‌شود تا زمانی که تکلیف انحصار ورثه مشخص شود