مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری عوارض شهرداری خودرو مربوط به سال تولید خودرو

با عرض سلام خدمت شما.

بنده در سال 1400 یک دستگاه خودرو صفر کیلومتر از ایران خودرو دریافت نموده ام .عوارض شهرداری سال 1400 توسط کارخانه دریافت گردیده و داخل سند خودرو هم ثبت گردیده است.
در سال 1401 وقتی به شهرداری مراجعه کردم برای پرداخت عوارض سال 1401 به من گفته شد که عوارض سال 1400 را دوباره باید پرداخت کنید در ضمن جریمه سال 1400 هم در فیش صادر شده لحاظ شده بود.وقتی اعتراض کردم به من گفتند که صدور عوارض شهداری خودرو سیستمی شده و خود سیستم این مبلغ را در صورت حساب شما آورده است و هیچ کاری نمی توان انجام داد.لطف کنید راهنمایی نمایید این مشکل را از کجا و چگونه پیگیری نمایم.با تشکر از راهنمایی شما.

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

دادخواست ابطال فیش صادر شده به طرفیت شهرداری وشرکتی که خودرو از آن خریداری کرده‌اید بدهید به استناد دلایل تون

محمدباقر حیدری

جناب آقای محمدباقر حیدری :

می توانید از طریق کمیسیون ماده 77 شهرداری پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر تقی به توان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اگر مبلغ عوارض قبلا پرداخت شده از طریق شهرداری پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما بسیار کلی می باشد مرکز شماره گذاری مراجعه نمایید یا سوال خود را به صورت کامل طرح ماهی