مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حقوق

من چند سال پیش در شرکتی کار می‌کردم که تعطیل شد در حالیکه حقوق و مزایای چند ماه من رو نداد و بعدا فهمیدم که بیمه من را هم کامل پرداخت نکرده‌اند. الان میخواستم شکایت کنم گفتند باید از طریق اداره کار اقدام کنم. از انجا که شرکت در منطقه ویژه اقتصادی بود به اداره کار منطقه ویژه رفتم که گفتند فقط تا ده روز بعد از بیکار شدن جوابگو هستند و چون از ده روز بیشتر گذشته باید به دفاتر قضایی مراجعه کنم. به دفاتر قضایی هم نمونه دادخواست ارائه شده در همین سایت را دادم که قبول نکردند و گفتند باید دادخواست توسط وکیل نوشته بشه و تمام طلب محاسبه بشه در حالیکه شرکتی که من کار میکردم خصوصی بود و پرداخت حقوقی ما چند ماه یک بار و هر با به صورتی بود و من اصلا اطلاعی در مورد اینکه طلبم چقدر هست ندارم. لطفا راهنمایی کنید که از کجا و چطور باید پیگیر حقوقم شوم. تشکر

پاسخ ها :

محمدرضا عسکری نجفی

محمدرضا عسکری نجفی :

استان :

شما تمام طلبتان را بابت حقوق ماهانه با توجه به مبالغ و تعداد ماه هائى كه در موقع اشتغال دريافت ميكرديد به اضافه ساير مزاياى معمول مثل عيدى سالانه و پاداش و مرخصى سالانه كه استفاده نكرده ايد محاسبه و از طريق همان دفاتر قضائى ارسال كنيد انشاالله موفق ميشويد.

محمدرضا عسکری نجفی

محمدرضا عسکری نجفی :

استان :

شما تمام طلبتان را بابت حقوق ماهانه با توجه به مبالغ و تعداد ماه هائى كه در موقع اشتغال دريافت ميكرديد به اضافه ساير مزاياى معمول مثل عيدى سالانه و پاداش و مرخصى سالانه كه استفاده نكرده ايد محاسبه و از طريق همان دفاتر قضائى ارسال كنيد انشاالله موفق ميشويد.