مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طرح عنوان شکایت

با سلام بنده به عنوان مالک با سازنده قراداد مشارکت در ساخت در سال 99 قرارداد بستم و سازنده متعهد شده بودند که در عرض 18 ماه ساختمان را احداث و تحویل دهند و متصدی مشاور املاک که به عنوان داور از سازنده به عنوان تضمین جهت ساخت و احداث بنا چک امضا شده از سازنده اخذ نمودند و شماره سریال و مبلغ چک به عنوان تضمین ساخت و احداث بنا از طرف سازنده در قرارداد ذکر شده و این چک در بنگاه املاک می باشد و به دلیل گذشت بیش از یکسال از اتمام تاریخ قرارداد و عدم تعهد و احداث بنا و متواری بودن سازنده ، حال بنده با چه عنوانی می توانم بابت گرفتن وجه این چک از سازنده در دادگاه شکایت مطرح کرده و این چک را به اجرا بگذارم؟ با تشکر

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا باید قرارداد مشارکت ، فسخ گردد
و شما باید ابتدا اظهارنامه برای سازنده ارسال نمایید
و بعد دادخواست تنفیذ فسخ قرارداد را اقامه نمایید
و سپس دادخواست مطالبه خسارت وجه التزام روزانه را مطرح کنید به شرطی که در قرارداد مبلغ خسارت ذکر شده باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نسبت به الزام به اجرای قرارداد یا فسخ و مطالبه خسارت اقدام کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بهتر است از طریق مشاوره تلفنی و یا مشاوره حضوری ارتباط برقرار کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید طبق قرارداد درخواست بدهید تا داور خسارت شما را تعیین کند سپس طبق رأی داور می توانید دادخواست بدهید و وجه چک را مطالبه کنید، اگر در قرارداد در خصوص چک حق تعیین تکلیف به داور داده شده باشد می تواند حکم به پرداخت وجه چک بدهد و شما می توانید وجه چک را طبق رأی داور اجراییه بگیرید و مطالبه کنید.
توجه داشته باشید اگر داور از داوری امتناع کرد می توانید طبق قرارداد از طریق دادگاه موضوع را پیگیری کنید.