مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام چند روز پیش یه ون از عقب با خودروی من تصادف کرد و راننده ون مقصر اعلام شد . افسر راهنمایی کارت ماشین منو به راننده داد و کارت ون و گواهی نامه ون رو بهم داد وبعدش راننده ون به اسرار خودروی من رو به صافکارآشنای خودش بود برد و در محل کارگاه از پرداخت هزینه سپر که موقع تصادف شکسته شده بود خودداری کرد وبهانه آورد قبلا شکسته بود و بهم توهین و با من درگیر شد .چند نفر ریش سفید پا درمیانی کردن و قضیه فیصله شد .بعد قضیه راننده ون کارت ماشین یکی دیگه رو بهم داده بوده حواسم نبود گذاشتم تو کیفم الان بعد چند روز متوجه شدم کارت مال من نیست .الان به اون راننده زنگ میزنم جواب نمیده میگه اشتباه تماس گرفتید الان باید چکار کنم ؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

می توانید با همان افسر راهنمایی و رانندگی که سر صحنه تصادف حاضر بود تماس بگیرید و موضوع را در میان بگذارید و یا در دادگاه حقوقی دادخواست الزام به استراد سند را مطرح نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به استناد کروکی و گزارش افسر ازش شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر کارشناسی تصادفات دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید شکایت نمایید تا بررسی شود