مشاوره حقوقی رایگان - ادعای پس گرفتن ارث

با سلام
خسته نباشید
33 ساله پیش عموهام ارث پدرم که 6 هکتار زمین زراعی بود بمن دادن ( البته پدرم زودتر از پدر بزرگم فوت کرده بودن و هیچ کاغذ ارثی از طرف پدر بزرگم نداشتم ) اون وقت تو یه کاغذ امضا او اثر انگشت زدن همراه با چند نفر شاهد. امروز عموهام ادعای پس گرفتن دارن. بنظرتون میتونن پس بگیرن

پاسخ ها :

کبری پیرداده بیرانوند

سرکار خانم کبری پیرداده بیرانوند :

سلام ، باید بررسی شود در سند دست نویس تحت چه عنوانی به شما زمین دادند.اگر هبه کرده باشند میتوانند پس بگیرند .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید آنچه منتقل شده جزء ماترک نمی‌باشد تا قابل تقسیم باشد
اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

این انتقال تحت عنوان تقسیم ترکه نبود و چون پدر شما زودتر از پدربزرگشان فوت کرده از ایشان ارثی نمی‌برد باید قرارداد بین شما و عمو ها بررسی شود تا امکان پاسخگویی باشد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

علی الاصول امکان بازپس گیری هم وجود ندارد مگر اینکه در قالب هبه بوده باشد که در این صورت تحت شرایطی خاص امکان رجوع از هبه وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد و اظهار نظر دقیقی به توان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکان دارد
و شما حتما با ایشان توافق نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله متاسفانه این امکان وجود دارد ،
جهت اظهارنظر دقیق تر در صورت تمایل با بنده تماس بگیرید تا برگه مذبور را مطالعه کنم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بهتر است قراردادی تنظیم کنید و به نام شخص دیگری که مورد اعتماد شما است انتقال دهید تا اگر ادعای هبه مطرح کردند اعلام کنید که انتقال داده اید در این صورت ادعای رجوع از هبه پذیرفته نیست.
از طرفی در صورت ادعای هبه می توانید اعلام کنید که طبق وصیت شفاهی پدر بزرگتون عمل شده است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که به شما ارائه شده باشد هبه قابل رجوع است مگر اینکه موضوع مورده را واگذار نماید