مشاوره حقوقی رایگان - تخریب دیوار زمین تصرف شده

با سلام،همسایه باغ من به صورت غیر قانونی و بدون اطلاع قسمتی از پایه ی اتاق خودش رو به روی دیوارملک من کار گذاشته،الان من خودم به دلیل ساختمان سازی مجبور به تخریب دیوار خود هستم،تذکر هم میدم ولی گوش نمیده باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اظهارنامه متذکر شوید و قید کنید که در صورت عدم توجه ، اقدامات قانونی مربوطه به انجام میرسد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .تامین دلیل کنید سپس دادخواست خلع ید وقلع وقمع مستحدثات نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان تصرف عدوانی شکایت کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دادگاه تقاضای رفع تصرف کنید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام اگر سند رسمی بایت ملک دارید خلع ید شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام تامین دلیل کنید شکایت کنید و بعد اقدام کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی بدوا با توجه به تجربه قضایی بنده ارسال اظهارنامه در این خصوص به شما توصیه می شود سپس اقدام به طرح دعوی مناسب ،
البته توجه داشته باشید متن اظهارنامه به طوری نباشد که بعدا به ضرر خودتان به کار برود
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر با بنده تماس بگیرید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول تامین دلیل بعد اطهارنامه بعد دادخواست برداشتن سر تیر از روی دیوار و اعاده وصع به حالت سابق

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی موضوع گزارش گردد
و سپس دادخواست رفع تصرف عدوانی و اعاده وضع به حالت سابق را اقامه نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
رفع تصرف وی را از طریق شکایت کیفری بخواهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق دادگاه تقاضای رفع تصرف کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

110 تماس بگیرید و سپس تحت عنوان مزاحمت ملکی شکایت کیفری کنید