مشاوره حقوقی رایگان - پر کردن چاه آب غیر مجاز

سلام یه چاه غیر مجاز دارم که اداره اب حتی نمیدونه چاه کجاست ازمون شکایت کرده گفته چاه غیر مجاز است چاه اب سال 65 حفر شده ولی اداره اب میگه با تحقیقات محلی فهمیدیم این چاه سال 90 حفر شده
امروز وقت دادگاه داشتم و قاضی حکم موقوفی تعقیب صادر کرده
قاضی از ما شهد خواست که این چاه سال 65 حفر شده و ما شاهد بردیم
حالا اداره اب میگه باید چاه پر بشه وما از سال 65 مدارکی داریم در رابطه با چاه
اداره اب گفته باید به محیط زیست کمک کنید من نزدیک به 500 درخت بارده رو با چاه اب میکنم داخل فصل بهار که مثلا اب بیشتر هست من کلا 1.5 ساعت اب دارم که با یک لوله 4 اینچ کم فشار اب رو به درختا تقسیم میکنم ما سال 89 کشاورزی رو خریداری کردیم که مدارک چاه این بود که شما چاه رو تا عمق 10 متر حفر کنید تا کارشناس برای تایید بفرستیم و الان عمق چاه ما 18 متر است چون حتی با 10 متر 5 دقیقه هم اب نداشتیم
و یکی دیگر از مدارک این است که کروکی یا عکس هوایی چاه موجوده
بعد وکیل اداره اب میگه چه معلوم این مدرک برای چاه شماست من هم به او جواب دادم شما بیاید اون منطقه اگه چاه دیگری پیدا کردید !!
حالا منتظر رای اصلی قاضی هستیم
میشه کاری کرد که چاه رو پر نکنند چون درختانم خشک میشود و برای خونه باغ اب نداریم ما در کشاورزیمون از 12 ماه سال 8 ماه در حال کشاورزی و از شهر به روستا میایم و بعد از 8 ماه به شهر بر میگردیم
به نظر شما میشه کاری کرد ؟؟!

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و اسناد مربوطه است.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اظهارنظر مستلزم بررسی مستندات واشراف روی پرونده دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما برای اخذ مجوز از شرکت آب منطقه‌ای پیگیری کنید اگر موافقت نکردن اعتراض کنید تا به کمیسیون استانی ارجاع بشه بعد از صدور رای کمیسیون اگر رای به نفع شما نبود می توانید با اخذ نقشه هوایی و ارائه سایر مدارک مربوط به چاه آب ظرف سه ماه از تاریخ رای کمیسیون در دیوان عدالت اداری شکایت کنید.
می توانید دادخواست تامین دلیل بدهید تا کارشناس رسمی دادگستری قدمت چاه را مشخص کند و نظریه کارشناس را نیز به اعتراض خود ضمیمه کنید.
اگر ثابت کنید چاه قبل از سال 1385 حفاری شده باید به شما مجوز داده بشه .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون اگر اثبات شود که چاه در سال 65 حفر شده ، چاه پر نخواهد شد و شما میتوانید درخواست پروانه برای چاه نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر بومی محل باشید میتوانید با اداره امور آب تعامل کنید ولی ظاهرا شما همیشه انجا نیستید یعنی در واقع کشاورز نیستید و همین امر مخالفت با شما را تشدید می کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب تامین دلیل با جلب نظر کارشناس دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از دفتر پیخوان دولت بپرسید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می توانید دادخواست تامین دلیل بدهید تا کارشناس رسمی دادگستری قدمت چاه را مشخص کند و نظریه کارشناس را نیز به اعتراض خود ضمیمه کنید.
اگر ثابت کنید چاه قبل از سال 1385 حفاری شده باید به شما مجوز داده بشه .