مشاوره حقوقی رایگان - حیاط مشاع و تفکیک حیاط توسط مالک اولی

با سلام یه واحد آپارتمان در طبقه اول از 5 واحد دو طبقه که مالک اولی ساختمان در طبقه همکف ساکن و در قولنامه من حیاط مشترک ولی در قولنامه طبقه بالا حق استفاده از پارکینگ ندارد نوشته
و در حال حاضر طبقه همکف می‌خواهد برای خودش داخل حیاط را پارکینگ بسازد. و من مخالفم در ضمن طبقه بالای یک سال بعد ما خریداری کرده من چطور مشکلم رو با حیاط و ادعا ایشان با پارکینگ را حل کنم. با تشکر از شما

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

طبقه اول نمیتواند بدون کسب اجازه شما و الباقی مالکین این کار رابکند غیر قانونیه حیاط مشاعی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حیاط مشاعی است و امکان اینکه بدون رضایت شرکاء تصرفاتی انجام شود وجود ندارد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
حیاط مشاع است و ایشان حق چنین کاری را ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر امکان ندارد
طبق قانون حیاط جز مشاعات است و تصرف در مشاعات و جدا کردن حیاط باید با موافقت تمام مالکان باشد

شما باید دادخواست رفع تصرف عدوانی و اعاده وضع به حالت سابق را مطرح نمایید و نتیجه خواهید گرفت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سوال شما پاسخ داده شد کتاب بررسی دارد که مشخص گردد کدام یک از واحدها در سند در قولنامه یا از نظر عرفی قابل استفاده از حیات می باشند