مشاوره حقوقی رایگان - نصب موتور کولر گازی روی دیوار حیاط

با عرض سلام
ما روی دیوار حیاط که با ساختمان مجاور مشترک هست با کسب اجازه از خودشون موتور کولر رو نصب کردیم و الان به مشکل خوردیم چون میگویند تجاوز کرده به ملکشون و صدای موتور اذیتشون میکنه در صورتی که صدای زیادی اصلا نداره میخواستم بپرسم که الان حق داره این حرف رو بزنه و اینکه ما موظف هستیم برداریم یا خیر.

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر در آن زمان به شما اجازه کتبی نصب کولر را داده باشند الان نمی توانند اعتراضی کنند اما اگر در حدود اذن موقت بوده باشد میتوانند درخواست برداشتن کولررانمایند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت شکایت باید بردارید.
اجازه همسایه اذن ساده بوده و حقی برای شما ایجاد نمی کند و هر زمان بخواهد می تواند اعلام کند تا بردارید.
در حال حاضر نیز به شما اعلام کرده است و بهتر است شما نیز دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی تا الان اجازه داده الان دیگه نمیخاد اجازه بدهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما مکلف هستید که کولر را بردارید
زیرا طبق قانون ، اذن قابل رجوع است