مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

باسلام 6 7 ماه پیش بین پسرم و خانمش اختلاف پیش اومد و مهریه اش رو اجرا گذاشت و مایه خونه داریم که زندگی میکنیم و پدربچه ها همسرم فوت کرده این خانم میتونه این خونه رو برای مهریه اش توقیف کنه ایا راهی هس برای مستثنیات که این خونه قابل توقیف نباشه چون اگه توقیف بشه برای زندگی دچار مشقت میشویم یه راهکاری پیشنهاد بدید لطفا؟??

پاسخ ها :

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

بله به اندازه سهم الارث پسرتون میتونه توقیف کنه

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه منزل مذبور به اندازه سهم الارث پسرتان توقیف می گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر منزل به نام پسرتان نباشد قابل توقیف نیست.
زوجه صرفا می تواند اموال شوهرش را توقیف کند و نمی تواند اموال پدر و مادر زوج را توقیف کند.
از طرفی اگر منزل به نام پسرتون باشد با توجه به اینکه در آن زندگی می کنید مستثنیات دین محسوب می شود و قابل توقیف نیست.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فقط به اندازه سهم الارث پسرتان توقیف و فروخته میشود.
شما اگر قیمت سهم ارث پسرتان را با تامین دلیل به اجرای احکام پرداخت کنید به عبارتی سهم ارث پسرتان را خریدید ملک ازاد می می شود، ولی پولش را خانمش به جای مهریه بر می دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله به نسبت سهم الارث زوج از ماترک پدری ، قابل توقیف توسط زوجه از بابت مهریه میباشد مگر

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به نسبت سهم الارث توقیف و فروخته میشود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر ارث به فرزند شما رسیده باشد می تواند سهم الارث ایشان را توقیف نماید و تا زمانی که منتقل نشده باشد توقیف می شود