مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه پیش از موعد توسط مستاجر

با سلام. دو ماه پیش خونه ام رو به اجاره دادم. حالا مستاجر قصد تخلیه پیش از موعد رو داره. با چه شرایطی می تونن تخلیه کنه و چه خسارتی باید بده برای تخلیه پیش از موعد؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام قانونا تا پايان قرارداد باید اجاره پرداخت کند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بستگی به این دارد که داخل قرارداد در این خصوص چه نوشته شده است ، در حالت کلی ایشان تا قبل از پایان مدت قرارداد نمی توانند ملک را تخلیه کنند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خسارتی ندارد . باید اجاره بها را کامل پرداخت نماید و شما هم پول پیش را برگردانید. البته همه چیز توافق است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مستاجر میتواند تخلیه نماید و لازم نیست که خسارتی پرداخت نماید مگر در قرارداد اجاره شرط شده باشد

که در قراردادهای اجاره چاپی شرط شده ، که در صورت تخلیه قبل از پایان مدت ، مستاجر باید یک ماه اجاره اضافه و حق کمیسیون بنگاه
را باید پرداخت نماید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام
چون عقد اجاره عقد لازم است هیچ یک از طرفین حق فسخ ندارد. مگر در صورت توافق در قرارداد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شما رضایت نداشته باشید باید تا اتمام قرارداد صبر کند و شما می توانید اجاره بها را پرداخت کنید.
مگر اینکه در قرارداد شرط فسخ قرارداد اجاره قید شده باشد که در این صورت قرارداد قابل فسخ است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مفاد قرارداد حائز اهمیت است.باید دید خسارات و وجه التزامی مقرر شده است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر خسارت قراردادی در متن اجاره نامه نوشته شده است همان قابل وصول است .
در غیر اینصورت میزان خسارت خود را برآورد نمایید یا توافقی مبلغی از مستاجر بگیرید .
معمولا در قراردادهای اجاره چنین متنی وجود دارد : در صورت فسخ توسط مستاجر یک ماه اجاره به عنوان خسارت باید پرداخت گردد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

به مفاد قرارداد اجاره بستگی دارد گاها خسارت یک ماه اجاره بها و کمیسیون بنگاه اخذ می گردد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر موجر موافق نباشه حتی اگر ایشان خالی کنند کرایه باید پرداخته شود و همچنین شما الزامی به دادن پول رهن قبل از سر رسید ندارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه قرارداد اجاره یک عقد لازم میباشد طرفین نمی توانند بدون دلیل آن را فسخ نمایند

اما شما می توانید توافق نمایید و یک ماه اجاره و هزینه های کمیسیون املاک را نیز مطالبه نمایید