مشاوره حقوقی رایگان - انکار سند عادی

ایا دستنوشته شامل رسید دریافت سکه مهریه که اثر انگشت و امضا و دستخط خود خانم را داره ممکنه انکار بشه ؟
اگر نوشته و امضا را انکار نکنه ولی دریافت سکه رو انکار کنه چطور میشه ؟
یعنی بگه من نوشتم و امضا کردمو اثر انگشت زدم اما سکه را دریافت نکردم
باتشکر

پاسخ ها :

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

بایستی کذب بودن اقرار خود به دریافت مهریه را ثابت کند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله دادگاه اصولا به آن ترتیب اثر نمی‌دهند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خانم باید ثابت کند که علیرغم این دست‌نوشته شما سکه ها را پرداخت نکردید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر انکار کنه به نظر در مقابل سند رسمی عقدنامه اعتباری ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

البینه علی المدعی شخصی مدعی می بایست ادعای خود را اثبات نمود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر اقرار به نوشته وامضا نماید ولی اعلام شود سکه ایی دریافت نشده به ادعای خانم رسیدگی خواهد شد

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
در صورت انکار سند عادی بار اثبات با شخص منکر میباشد که البته با ارجاع به کارشناس خط و امضا قابلیت احراز را دارد ، منتها چنانچه عنوان کند سکه ها را دریافت ننموده با توجه به رسید عادی که بر علیه زوجه میباشد ، این امر امکان پذیر نمیباشد مگر اینکه اجبار و اکراه خود را در تنظیم سند و یا سوء استفاده از سفید امضا بودن را بتواند اثبات نماید که در اینصورت اعتبار سند از بین رفته و با توجه به محتویات سند مبنی بر بدهکار بودن شما و استناد به اصل استصحاب امکان دریافت سکه ها توسط زوجه وجود خواهد داشت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سکه را دریافت نکرده پس از آن امضا و اثر انگشت بابت چه بوده

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دست نوشته معتبر است و اگر زوجه ادعایی دارد باید ادعای خود را ثابت نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله و توسط کارشناس خط و امضا مشخص خواهد شد

در این مورد زوجه باید با ارائه مستندات و معرفی شهود اثبات نمایید که سکه مهریه را دریافت نکرده است

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام انکار بله می‌تواند مطرح کند ولیکن
بار اثبات با عهده ایشان است

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،در صورت انکار و ارائه مدارک بله از طریق دادگاه قابل رسیدگی است.

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام اگر سند را قبول نمایند اثبات اینکه واقعا سکه ای نگرفته اند بر عهده ایشان است .

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر انکار نکند اصل بر دریافتش است مگر خلافش را با ادله اثباتی‌ ثابت نماید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
هر سند عادی قابلیت انکار ، تردید و جعل را خواهد داشت .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله ممکن انکار بشه که میره کارشناسی خط

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه بتواند اثبات نماید که رسید تحت اجبار و اکراه اخذ شده باشد و وزوج هم نتواند با پرینت پرداخت قیمت سکه ،شهود و ... ارائه ی سکه را اثبات نماید اثری بر آن مترتب نخواهد شد

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،درصورت انکار،توسط کارشناس خط،مورد بررسی قرار می گیرد.چنانچه دریافت سکه را انکار نماید باتوجه به اقرار،باید بتواند این مسئله را ثابت کند

گلچین آقایی

سرکار خانم گلچین آقایی :

هر نوشته یا سند عادی قابل انکار است بله امکان انکار سند وجود دارد

یک وکیل :

سلام اسناد عادی قابل انکار و تردید می باشند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اینکه ایشان می توانند دریافت سکه و یا دست‌نوشته را منکر شوند بله مع الاسف امکان پذیر می باشد ، لیکن با توجه به قاعده فقهی البینه علی المدعی باید ادعای خود را ثابت کنند چرا که طبق ماده 10 قانون مدنی و اصل صحت اصل بر این است که این خانم هنگامی که آن برگه را امضا و اثر انگشت زده ، به محض اینکار سکه را نیز دریافت نموده است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام
امکان ابراز تردید و انکار استاد عادی وجود دارد