مشاوره حقوقی رایگان - سفته سفید امضا

با سلام، واسه شروع کار کارفرما سفته سفید امضا 50 ملیونی دریافت کرد از من و کارمندان دیگر و ما شماره سفته رو نداریم، الان بعد از 6 ماه حق و حقوق و بیمه مان را نریخته،اگه بریم اداره کار و شکایت کنیم علیه کارفرما ممکنه سفته هایمان را به اجرا بزاره و آیا قانونی هست این کار؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

محتملا اینگونه خواهد کرد ولیکن شما میتوانید طی اظهارنامه رسمی استرداد سفته را بخواهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر ایت شما دادخواست استرداد سفته را بخواهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در اداره کار شکایت نماید

و دادخواست استرداد لاشه سفته را مطرح نمایید

اگر اثبات شود که سفته امانت بوده است و کارفرما درخواست مطالبه مبلغ سفته نماید مرتکب جرم خیانت در امانت شده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای استرداد سفته بهتر است بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سفته خود را مطالبه کنید اگر استرداد نکرد
می توانید دادخواست استرداد لاشه سفته بدهید.
برای مطالبه حق و حق خود نیز می توانید از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری نمایید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خیر قانونی نیست
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام ابتدا اظهارنامه ارسال کنید مبنی بر امانی بودن سفته و مطالبه دستمزد و حقوق و سپس اقدام کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به موجب اظهارنامه تقاضای استرداد سفته های امانی را کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به صورت حضوری به اداره کار مراجعه کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا در این خصوص اظهارنامه ای ارسال و سپس دادخواست استرداد لاشه سفته را تنظیم کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله میتونید به اداره کار مراجعه کنید