مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

با سلام. اگر بازپرس کیفری برای کسی اتهام شرکت در کلاهبرداری شبکه ای و اخذ دسته چکهای متقلبانه بزند این رای برای قاضی کیفری قابل قبول است؟ حداقل زندانی این جرم چقدر است؟ ایا قابل خریداریست؟ مالی که (مغازه) از مالباخته توسط اینگونه کلاهبرداری از دست رفته برمیگردد؟ خسارت مالی چطور؟ ممنونم از جواب کارشناسان محترم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اتهام در دادسرا و شعبه بازپرسی ثابت شده باشد در دادگاه نیز معمولا دادگاه حکم محکومیت صادر می کند.
حکم مجازات قابل تبدیل به جزای نقدی نمی باشد.