مشاوره حقوقی رایگان - استرداد تامین خواسته

سلام ودرود
بنده به خرید و فروش وسایل بصورت عمده مشغول می‌باشم یک انبار از چندین قلم و نوع وسایل را از یک نفر بصورت کلی خرید کردم بعد از گذشت 3ماه تعداد 15نفر در دادسرا از من شکایت کردند به اتهام مشارکت در کلاهبرداری که چک‌های را که از او طرف گرفته اند وصول نشده و 6نفر از آنها درخواست تامین خواسته دادند و قاضی قبول کرد و از انبار من وسایل را به امین اموالهای که از شهرستان همراه خود آورده بودند تحویل داده و انتقال داده اند به شهرستان خودشان و در حال منع تعقیب برایم صادر شده.
درخواست استرداد اموال را از شعبه کردم ولی شاکی و امین اموال وسایلها را پس نمی‌دهند. تکلیف من چی میشود میتوانم از قاضی شکایت بکنم که اموالم را پس بدهد یا نه چون من شاکی و امین اموالها را نمیشناسم .
ممنون میشوم که راهنمایی دقیق و درستی را بفرمایید که متضرر نشوم.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر شما نمی توانید از قاضی شکایت نمایید
شما باید درخواست جلب امین را نمایید