مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو قولنامه ای

سلام وقت بخیر
ماشینی از ... خریداری کردیم قولنامه دستی نوشتیم 90 درصد پول رو پرداخت کردیم به حساب خانم این شخص ... واریز کردیم مدارک کارت و بیمه نامه فقط بهمون داد بعد دو ماه ماشین شاکی پیدا کرده نفر قبلی چک ماشین فروخته پاس نشده و پیگیر توقیف خودرو است
الان با فاش شدن هویتی متوجه شدیم اقای ... اصلا به اسم شخص دیگری با ما قولنامه کرده در صورتی که ماشین واسه خانمش بوده ما پولو فقط به حساب و اسم خانمش واریز کردیم
ممنون میشم راهنماییم کنید.
شخصی که چک داره طلبکاره پلاک بنامش نیست برگه سبز داره

پاسخ ها :

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
چنانچه صاحب خودرو ، فروش آنرا تنفیذ نکند عقد بیع باطل میشه و صرفا میتونید مطالبه ثمن معامله رو داشته باشید . برگه سبز خودرو برای اعمال مالکیت و توقیف خودرو کافی است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .مفادقرارداد مهم است اگر به شما ماشینی فروخته که خود مالک ان نبوده فضولی ودر صورت عدم تایید مالک اضلی باطل وشما باید پول حود را استرداد کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
علیه آن خانم و فروشنده شکایت کلاهبردای مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت عنوان کلاهبرداری قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد می توانید طرح دعوی کنید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

شما دادخواست اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک مطرح کنید اون آقا مه چک دارد باید برود در خصوص چک دادخواست بدهد و دستش به خودرو نمی رسد. شما دقیق عمل کنید تا مشکلی ایجاد نشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی مدارک و مستندات و گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته اثبات بیع را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید. بدوا بهتر است اظهارنامه ارسال کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی تنظیم نمایید ،جای نگرانی نیست