مشاوره حقوقی رایگان - سابقه خدمت رسمی و غیر رسمی

با سلام و عرض ادب
بنده به عنوان کارمند رسمی نهاد کتابخانه ای حدودا 11 سال مشغول به کار هستم و 9 سال به صورت پیمانی استخدام شدم و دو سال هست که تبدیل وضعیت شده و به عنوان کارمند رسمی شاغل هستم
بنده تمام کسورات و حق بیمه را چه در زمان پیمانی و رسمی به سازمان صندوق تامین اجتماعی پرداخت نموده ام.
می خواستم بدانم آیا همه سوابق من جزو سابقه خدمت رسمی تلقی می شود یا خیر سابقه دوران پیمانی به عنوان سابقه غیر رسمی محسوب می شود؟
چون به من گفته شده که فقط 2 سال رسمی سابقه خدمت رسمی دارم و برایم لحاظ شده است.

پاسخ ها :

سابقه خدمت رسمی سابقه خدمت غیر رسمی سابقه خدمت پیمانی