مشاوره حقوقی رایگان - تعیین حق کسب و پیشه 61 سال

سلام. پدر بنده 61 سال در مغازه که بصورت قرارداد عادی از مالک وقت گرفته بود و تاکنون مشغول به فعالیت است. موقع گرفتن مغازه مبلغی نقد و میزان کرایه در قرارداد نوشته شده است. در حال حاضر به رحمت خدا رفته و ورثه اگه بخواهند مغازه را به ورثه مالک بدهند حکمش چیست. با توجه به اینکه ظاهرا ورثه مالک میخواهد از طریق دادگاه و کارشناسی و تعیین مبلغی جزو باشد. حدودا چه مبلغ تعلق میگیرد با توجه به اینکه مغازه در قلب بازار است و موقع افتتاحیه تردد اندکی بوده است. سوابق فعالیت ما چه میشود و با توجه به اینکه مشتریان خودمان را از دست میدهیم .. ممنون میشم راهنمایی نمایید. (شغل تعمیر تلویزیون و لوازم برقی است) با تشکر

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام
اولا قرارداد شما مطابق با قانون روابط موجر و مستاجر سال 1356 است و حق کسب و پیشه به شما تعلق می گیرد. و با نظر کارشناس رسمی دادگستری تعیین می شود مبلغ زیادی هست ، مشورت لازم حتما بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قانونا می بایست از طریق محاکم قضایی اقدام به توقیف مطالبات پیمانکار نزد شرکت می کردید.
کارفرما نیز طبق مقررات عمومی پیمان می بایست بعد از اخذ رسید تسویه حساب با کارگران مطالبات و تضمینات پیمانکار را به وی می داد .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع نیازمند اظهارنظر کارشناسی می باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما نیازمند بررسی دقیق و سنجیده است چرا که ماهیت تحلیلی قانون کسب و پیشه و سرقفلی ارتباط تنگاتنگی دارند