مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه قضایی

با سلام ، در دادگاه ویژه روحانیت تهران بر علیه یک روحانی شکایت مطرح شده حال با توجه به اینکه بنده در زمان وقوع جرم در آن مکان بعنوان شاهد حضور داشتم ، شاکی اعلام کرده که بنده رو هم دادگاه ویژه روحانیت بعنوان مطلع میخوان ، در سامانه کاربری بنده ابلاغ نیامده حال بدلیل بعد طولانی مسافت که ساکن خوزستان هستم دسترسی ندارم به دادگاه ویژه روحانیت ، چه باید کرد ؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

تحمل کنید تا ابلاغ بیاید بعد درخواست هزینه رفت و امد را بنمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورت احضاریه از سوی دادگاه شما ملزم به حضور هستید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت ابلاغ می توانید در دادگاه حاضر شوید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تا وقتی ابلاغیه برای شخص خودتان نیامده مجبور به مراجعه نیستید می توانید در غیر این صورت لایحه ارسال کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چاره جز پیگیری نیست
حتی المقدور وکیل اختیار نمایید
باید ببینیم موضوع از چه قرار است
محتویات پرونده چه می‌گوید و...

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام به نظر می‌رسد دادگاه های مذکور از سامانه ثنا استفاده نکنند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از شاکی بخواهید درخواست نیابت به شهر شما جهت گرفتن اظهارات شما را نمایند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اگر به شما ابلاغ گردد باید در جلسه دادگاه حاضر شوید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت ابلاغ باید در جلسه رسیدگی حاضر شوید ، در این خصوص با شاکی صحبت کنید تا هزینه ایاب ذهاب شما را بپردازد