مشاوره حقوقی رایگان - گزینش سپاه

آیا کسی که زگیل تناسلی دارد نمیتواند گزینش دانشکده افسری سپاه شود ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که سپاه محترم برای استخدام چهارچوب و قوانین خود را دارد لذا می بایست به همان جا مراجعه نمایید و یا آیین نامه استخدامی را مطالعه کنید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

واقعاً فکر می کنید وکلا باید پاسخ این سوال رو بدهند !!!

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
سایت دادراه مرجعی برای پاسخگویی به سوالات حقوقی افراد است بنظرتان سوال شما حقوقی است ؟؟؟

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بعید است مشکلی داشته باشد برای اطمینان میتونید از اداره گزینش پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بسته به نظر پزشک معتمد خواهد داشت

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

سوال حقوقی نمی باشد از گزینش پیگیری نمایید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

کاربر گرامی از طریق ارگان مربوطه پیگیری نمایید

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود گزینش سپاه قوانین مختص ب خود را دارد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام
فرد بيمار به عضويت نيروهاي مسلح پذيرفته نمي شود و سلامت جسماني از مهمترين موارد تعييني استخدامي است
خود را درمان فرماييد
در خصوص بيماري نيز خارج از رسالت حقوقي است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ممکنه پزشکی که معاینه میکند ببینه و رد کنه و ممکن هم هست متوجه نشه