مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف دادرسی

با سلام
در حال اقدام به ساخت ملک در زمین مشاع پدربزرگ بودیم که یکی از اهالی از هر روشی برای متوقف کردن ساخت و ساز و سنگ انداختن جلو پای ما استفاده کرد و در انتها هم با پرداخت مبلغ 30 میلیون خسارت احتمالی به دادگاه ، دستور موقت توقف عملیات عمرانی رو گرفت و کار ما متوقف شد . توضیح این که زمین و خانه کلنگی موجود در آن سند رسمی ثبتی دارد که بین دو نفر ( پدر بزرگ من و برادرش ) مشاع هست و هریک مالک سه دانگ می باشند . فرد مذکور بعد از اخذ دستور موقت علیه ما اقدام به طرح دعوای الزام به تنظیم سند رسمی علیه وراث پدربزرگ بنده و برادرش کرد با این ادعا که ملک را چندین سال پیش شفاها به من هبه کرده اند بدون هیچ هبه نامه ای و با اتکا به شهادت کذب شهود . حال در ابتدای جلسه رسیدگی به علت فوت عمو بنده دادگاه قرار توقیف دادرسی صادر کرده به علت فوت یکی از طرفین ( یکی از خوانده های دعوای الزام به سند رسمی )
سوال بنده این است که بعد از قرار توقیف دادرسی چه اتفاقی می افتد ؟ دادگاه به خانواده متوفی که احدی از خواندگان است با ارسال ابلاغیه و اخطاریه اعلام می کند وراث یا نماینده معرفی نمایید ؟ اگر وراث و خانواده متوفی توجهی به اخطاریه نکنند و در دادگاه شرکت نکنند چه می شود و ایا دادرسی کلا تا ابد متوقف می ماند ؟؟؟
و یا شخص خواهان ( فرد مدعی که به دروغ ادعای هبه دارد ) باید وراث یا نماینده شخص متوفی را به دادگاه معرفی کند تا رسیدگی زودتر از سر گرفته شود ؟ و این که اگر شخص خواهان از پی گیری و معرفی وراث اجتناب کند چه ساز و کاری برای الزام وی و یا رفع توقیف وجود دارد ؟ چون شخص مذکور که خواهان دعوی الزام به تنظیم سند هست قصدش بیشتر جلوگیری از ساخت و ساز ما در زمین پدری هست و اتفاقا توقیف دادرسی و ادامه وضع موجود بیشتر به نفعش هست و قطعا از معرفی وراث خودداری می کند .

راه حل ما که احدی از خواندگان دعوای مذکور هستیم برای شروع زودتر رسیدگی و رفع توقیف چیست چون ما با گذشت زمان و این که خواهان ساخت و ساز ما را متوقف کرده هر روز بیشتر متحمل ضرر میشویم . ( افزایش قیمت هر روزه مصالح ساختمانی و هزینه ساخت و ساز و قرار داد معلق شده و جریمه که بابت توقف عملیات ساخت و ساز به معمار و بنا باید بدیم )

با تشکر از دوستان

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطلب ارسال شده توسط شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام بهتره برای پاسخ به سوالات متعددتون و اخذ مشاوره با وکیل مشورت کنید...

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بعد از قرار توقف دادرسی
به علت فوت یکی از خوانندگان ، خواهان باید اسم تمامی وراث را به دادگاه اعلام نماید تا وراث هم طرف دعوا قرار بگیرند و خواهان باید درخواست ادامه رسیدگی را نماید

خود ورثه متوفی میتوانند درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایند و ورثه را به دادگاه معرفی نمایند تا پرونده دوباره رسیدگی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام وراث باید با ارائه گواهی انحصار وراثت پرونده را پیگیری کنند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام چندین سوال را در یک قالب یک سوال مطرح کردید باید بررسی دقیق صورت گیرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما حتما لازم است که وکیل بگیرید یا حد اقل تلفنی یا حضوری از وکیل مشورت بگیرید به این نحو شما به پاسخ سوالهای خود نمی رسید چون خیلی پرسشها هست که وکیل باید از شما بپرسد مثلا اینکه شما چه سمتی در زمین و ملک مذکور دارید؟

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام خواهان می بایست تمام وراث را طرف دعوا قرار دهد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
وراث با اخذ گواهی حصر وراثت می توانند دعوی را پیگیری نمایند