مشاوره حقوقی رایگان - اجرای طلاق

با سلام اگر زن حکم طلاق خود را با توجه به شروط ضمن عقد از دادگاه بگیرد و این حکم قطعی شود برای اجرای حکم طلاق خود باید چکار کند آیا حضور یا عدم شوهر لازم هست .... ممنون راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام .به دفتر طلاق مراجعه و زوج هم مطلع کنید.اگر حضور پیدا نکنه از طرف دفتر طلاق به ایشان ابلاغ جهت حضور اگر امتناع نمودند که دفتر مبادرت به اجرای صیغه طلاق میکند

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،باحکم دادگاه دفترخانه صیغه طلاق راجاری میکند.موفق باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضور مرد لازم نیست
به زوج اخطار می شود اگر حاضر نشود حکم طلاق ثبت می شود.