مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو معیوب با اطلاع خریدار

سلام. بنده یک هفته پیش به موجب چک 6 ماهه خودرویی را فروختم و تمام عیوب خودرو را حضوری در بنگاه بیان کردم و خریدار پذیرفت و وکالتنامه هم دادم و بعدا متوجه شدم که عیوب در قولنامه ثبت نشده است و درخواست دادم که خریدار برای ثبت عیوب یا فسخ قرارداد با رضایت خودم در بنگاه حضور یابد ( با بیان اینکه اگر رضایت نداری میتونی خودرو رو تا یک هفته برگردونی ) ولی متاسفانه خریدار از حضور و فسخ یا ثبت عیوب در قولنامه امتناع کرد و گفت چند وقت دیگه ازت شکایت میکنم و خسارت هم میگیرم و همچنین متوجه شدم با بنگاه دار دست به یکی بوده اند که با گرفتن خسارت از قیمت بکاهند.
همچنین شرط فسخ قرارداد مبلغ 5 میلیون تومان از طرفین میباشد.
تکلیف چیست ؟ منتظر بمانم شکایت کند ؟
آیا میتوانم معامله را فسخ کنم و یا باید انتظار بکشم و پول را خرج نکنم که مبادا شکایت کند.

پاسخ ها :

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود اگر درخواست شما مبنی بر ثبت عیوب یا فسخ مکتوب و قابل اثبات است نمیتواند چنین ادعایی مطرح کنند.
اگر مکتوب نیست فورا از طریق دفاتر خدمات قضایی برای ایشان اظهارنامه ای مبنی بر ثبت عیوب یا فسخ ارسال کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر حقوقی باید مفاد و شروط قرارداد بررسی گردد

شما باید برای خریدار اظهارنامه ارسال نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اظهارنامه ارسال کنید یا اینکه منتظر ابلاغ دادگاه باشید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام در ابتدا منتظر اقدام ایشان باشید شما حق فسخ ندارید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اظهارنامه فسخ برای ایشان ارسال کنید بهتره تا در آینده نتواند شکایت کند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به نظر منتظر بمانید چون شما حق فسخ ندارید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است اظهارنامه ای در این خصوص برای ایشان ارسال نمائید