مشاوره حقوقی رایگان - خیانت زوجه

باسلام...من به خانمم شک دارم واز امپراطور همراه اول ریز مکالمات و گرفتم ومیبینم خانمم1500عدد پیام به پسر عموی من طی4ماه داده ...از کجا پیگیری کنم ک متوجه بشم محتویات ونوشته پیامهای رد وبدل مابین خانمم وپسر عموم بنده چی بوده

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

صرفا با دستور مقام قضایی می توانید اقدام کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

متن پیامکها قابل پرینت نیست مگر انکه اسکرین شات داشته باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید با عنوان رابطه نامشروع از آنها شکایت کنید و درخواست پرینت مکالمات و پیامک هارو بدهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام چنین چیزی امکان پذیر نیست مگر با دستور مراجع قضایی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام امکان ندارد مگر با اقامه شکوائیه و دستور مقام قضایی

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است نمی‌توان از مقام قضایی چنین تقاضایی کرد
مورد موافقت قرار نمی‌گیرد.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام متن پیامک را نمی توانید دریافت کنید مگر اینکه شکایت تحت عنوان زنای محصنه باشد که درخواست اخذ متن پیامک از مخابرات مطرح نمایید و با دستور رئیس کل دادگستری انجام می شود. دستور قاضی کفایت نمی کند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
باید حکم قضایی در اختیار داشته باشید در غیر اینصورت اقدام شما غیر قانونی خواهد بود.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید شکایت کنید و درخواست استعلام نمایید تا به شما حکم داده شود ، ضمنا صرف مکالمه پیامکی رابطه نامشروع نیست مگر تحت شرایط خاصی...
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر با بنده تماس بگیرید