مشاوره حقوقی رایگان - شکایت در دیوان

باسلام
بنده دردادگاه انقلاب علیه ستاد اجرایی فرمان امام شکایت کردم و در بدوی و تجدید نظر به نفع ستاد رای صادرشده بنده . سوالم اینست اگرپرونده را ببرم دیوان . آیا دیوان بین بنده و دادگاه انقلاب مستقلا رای صادرم یکنه واجرایی میشه یا اینکه به یک شعبه هم عرض در شعبه انقلاب ارجاع میده ؟ باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در مهلت قانونی می توانید اعتراض کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دیوان عالی کشور ورود ماهوی به پرونده نمی کند.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

قابل طرح در دیوان عدالت نیست
آرای شعب انقلاب در خصوص اصل 49 قانون اساسی قابل اعتراض در مرجع خاص است و آیین نامه ویژه دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در مهلت مقرر قانونی به حکم صادره اعتراض نمائید