مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه کیفری

با سلام.
شریک بنده در بهمن ماه در جیب بنده مواد مخدر شیشه گذاشت و سپس در بازپرسی گفت ابتدا قصد قتل با سیانور داشتم. حالا به او سه تا جرم خورده است.
1.حمل و نگهداری شیشه
2. افترای عملی جاسازی مواد مخدر
3. تهیه وسایل ارتکاب جرم ( سیانور به قصد قتل)
الان پرونده به دو تا دادگاه فرستاده شد یکی دادگاه انقلاب و دیگری دادگاه کیفری 2 و دو جلسه دادگاه داریم. میخواستم ببینم دادگاه کیفری برای کدوم یکی از این 3 تا جرم هست که گفتم و دادگاه انقلاب به کدوم یکی رسیدگی میکنه؟

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
دادگاه انقلاب برای حمل مواد مخدر