مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه انقلاب

سلام و عرض ادب
چندسال پیش یه سند وثیقه گذاشتیم و فرد آزاد شد و دیگه هیچ دادگاهی برای ایشون تشکیل نشد که حکم آزادیش رو بدن و کلا روی هواست
حالا بعد از این همه سال نیاز داریم سند رو بگیریم و سند جایگزین کنن تشریف بردیم دادگاه انقلاب که سند رو ازاد کنیم و یه سند دیگه جایگزین کنیم ولی اصلا پاسخگو نیستن و حتی دفتردار هم به شدت بد صحبت میکنه و کار رو عقب میندازه قاضی رو هم ما ندیدیم
سوال من اینه آیا میتونن این سند رو نگه دارن و ندن به ما؟ و ما چه کاری میتونیم انجام بدیم؟ میشه از جایی شکایت کرد ازشون یا پیگیری کرد؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر حکم اجرا شده یا متهم تبرئه گردیده است سند شما باید فک شود.