مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف شراکت در مغازه تجاری

سلام ودرود
بنده از 25 سال پیش با پسر عموم در زمینه مواد غذایی شروع به فعالیت تجاری نمودیم محل مغازه 2 دانگ ینده و4 دانگ ایشان می باشد و انبار متعلق به ایشان بود که مبلغی توافقی برداشت می‌کرد اکنون فعالیتمان به تجارت تبدیل شده وسرشناس واعتبار تجاری پیدا کردیم شغل ومغازه را از من گرفت پسرش از سربازی برگشت وجایگزین بنده کرد لطفا بفرمایید چگونه می توانم حقوق قانونی خودرابگیرم لازم به ذکر است شراکت نامه رسمی هم داریم سپاسگزارم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام شما می بایست مطابق شراکت نامه عمل نمایید شما هم از آن نامی که به دست آورده اید سهم دارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام قرارداد مشارکت شما در کسب و کار باید رویت شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دادگاه مطالبه سهم الشرکه خود را کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته اثبات شراکت را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

با وجود شراکت رسمی می توانید تمام اموال و مغازه را پلمب نمایید