مشاوره حقوقی رایگان - درمورد مدیر تصفیه

باسلام . بنده در سال 94 به عنوان مدیر تصفیه انتخاب شدم. و بعد از دوماه تسویه حساب شدم به علت عدم اگاهی به قانون و ندانستن وظایف قانونی بعد از هفت سال متوجه شدم که بدهی مالیاتی دارند. باید چکار کنم. ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اداره تصفیه امور ورشکستگی در مراجعه کنید و نسبت به پرداخت مالیات معوقه اقدام نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

جواب سوال شما را باید در قوانین تصفیه جستجو کرد مسئولیت حقوقی و احیا کیفری شما باید با توجه به مدارک شما بررسی شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی شما باید به اداره تصفیه امور ورشکستگی مراجعه کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام وقت بخیر
بدهی مالیاتی ارتباطی به مدیر تصفیه ندارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید به اداره مالیات مراجعه کنید بایددید علت بدهی چیست منشا آن چیست