مشاوره حقوقی رایگان - تا چه مدت میشه پرینت مکالمات و پیامک را بگیریم ؟و آیا اپلیکیشن های داخلی هم شامل میشه ؟

سلام .
برای اثبات رابطه ی نامشروع همسر تا چه مدت میشه پرینت مکالمات تلفن همراه را استعلام بگیریم ..؟ و اینکه چون خط بنام خودم بوده میتونم بدون طرح شکایت اینکارو بکنم ؟ و اگر نه به چه صورتی میشه اینکار را مخفیانه و بدون اطلاع زوجه انجام داد؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

معمولا تا شش ماه میتوانید استعلام بگیرید و نیاز به دستور مقام قضایی هست

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اولا باید ادله کافی باشه تا بشه حتی شکایت مذکور را مطرح و قابل بررسی دانست در غیر این صورت وی می‌تواند از شما شکایت افترا مطرح کند مدارک شما نیازمند بررسی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای اخذ پرینت تماس های ورودی و پیام ها باید مرجع قضایی موافقت نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

صرفا تماسهای ورودی و خروجی را میتوانید از اپراتور مربوطه بگیرید اصولا 6 ماه سایر موارد نیاز به دستور قضایی دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است متاسفانه خیر راهی نیست مگر موضوع را تخصصی واکاوی کرد بلکه راهی بیابیم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خط به نام خودتان است می توانید پرینت سه ماه گذشته را بگیرید.
برای پرینت محتوای پیام ها باید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اصولاً تاش شما سوابق در مخابرات باقی می ماند

چون خط به نام شما از صرفاً میتوانیم پرینت تماس ها را از مخابرات بگیرید

برای دریافت متن پیامک ها می بایست حتما شکایت آن هم با دلیل باشد و

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام تا شش ماه به دستور مقام قضایی امکان استعلام وجود دارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر خط به نام خودتان است می توانید بدون دستور قضایی پرینت مکالمات 6 ماه گذشته را از مخابرات بخواهید در غیر این صورت باید دستور قضایی داشته باشید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام استعلام خط نیاز به دستور قضایی دارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

تا شش ماه با دستور دادگاه محترم

مرضيه  ميرزاخاني

سرکار خانم مرضيه ميرزاخاني :

سلام مکالمات تا6ماه ذخیره میشود_بله شما می‌توانید پرینت بگیرید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

پرینت مکالمات اگر منظور شما متن پیام ها می‌باشد صرفا با دستور دادگاه امکانپذیر است و تا 6ماه پیام ها باقی است

یک وکیل :

سلام از طریق اقامه دعوی کیفری با عنوان رابطه نامشروع به غیر از زنا

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام متن پیامکها اصولاً تا ششماه گذشته وجود دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اولا به صرف شک داشتن به همسر دادگاه پرینت پیامکها را استعلام نمی گیرد .
ثانیا خطی که به نام شماست فقط ریز شماره های خروجی را می توانید از مخابرات بگیرید .

احمدرضا گل شیرازی

جناب آقای احمدرضا گل شیرازی :

سلام . اگر خط تلفن به اسم خودتون هست می تونید بدون مراجعه به مراجع قضایی صرفا با مراجعه به مخابرات پرینت به مدت 6 ماه گذشته را دریافت کنید اما در خصوص قبل از 6 ماه یا بیشتر از 6 ماه باید دستور مقام قضایی دریافت کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تا سه ماه مخابرات پیرینت شمارهای ورودی را ارائه میدهد

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

پرینت را میتوانید بگیرید در صورتی که خط به نام شما باشد در غیر اینصورت نمیشود ولی راهکار وجود دارد

مسعود رضا بلادری

جناب آقای مسعود رضا بلادری :

درود بر شما، مهم ترین موضوع در این پرونده اثبات این موضوع است که همسر شما از خط شما استفاده می کرده است.

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود پرینت مکالمات تا 6 ماه قابل استعلامه اگر خط به نام خودتون باشه میتونین اقدام کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اولا بر فرض که پرینت گرفتی و مشخص شد که با شخصی تماس داشته برخی از قضات حتی صرف تبادل حرفهای عاشقانه و حتی فیلم را دلیل بر رابطه نامشروع نمی دانند و فقط ابروی خود و او را بردی ثانیا اگر میتونی باهاش صحبت کن و ازش اقرار بگیر بعد ازاو بخواه که در محصر مهریه اش را ببخشد بعد طلاقش بده