مشاوره حقوقی رایگان - اعسار چک

سلام من بابت چک 200 میلیونی محگوم شده و حکم جلب گرفته بعد چند ماه از صدور اجراییه اعسار زدم آیا حکم جلب من تا رای دادگاه ملغی میشه کارمندم باماهی 11 تومن چهار نفر تحت تکفل

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر اگر شما در مهلت مقرر درخواست اعسار کرده باشید بله درغیراینصورت خیر

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

لغو نمیشه ولی در صورت دستگیری دادخواست را ارائه دهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر اعسار صادر شده از زندان آزاد میشوید و نیازی به ضامن ندارید چرا که اقساط تعیین میشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خیر ملغی نمی‌شود باید ضامن ببرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام و عرض ادب
چنانچه حکم جلب صادر شده باشد بعید است لغو شود البته اگر کسر از حقوق انجام می شود می توانید به شعبه اجرا مراجعه تقاضای لغو جلب نمایید...
پیروز باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه اعسار خارج از مهلت ثبت شده باید ضامن یا وثیقه معرفی کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورت سپردن وثیقه به اجرای احکام ملغی میشود