مشاوره حقوقی رایگان - مراحل حکم رشد

سلام خسته نباشید 15 سال دارم و میخوام حکم رشد بگیرم مراحل حکم رشد به چه صورته؟ایا یک مرحله برای گرفتن حکم رشد رفتن به پزشکی قانونی و اگه هست به چه دلیله؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله معرفی می‌شود به پزشکی قانونی برای آزمایشات لازم و تستهای آی کیو

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

دادخواست میدهید، دادگاه شما را به پزشک قانونی معرفی می کند تا نتیجه به دادگاه ارسال شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست تقاضای صدور حکم رشد بدهید..‌

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید دادخواست اثبات رشد بدهید و معرفی میشوید به پزشکی قانونی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست دادخواست اثبات رشد بدهید و بعد از آن به پزشکی قانونی و مشاوران مربوطه در صورت نیاز ارجاع داده می شوید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

باید از طریق دادگاه خانواده یا دایره امور سرپرستی دادسرا اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
شما باید دادخواست اثبات رشد را اقامه نمایید
و برای تشخیص رشد ، به پزشکی قانونی معرفی خواهید شد

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

دادخواست حکم رشد مطرح کنید و به پزشکی قانونی ارجاع میشوید

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام دادخواستی به خواسته تقاضای صدور حکم رشد بدهید. دادگاه با ارجاع به پزشکی قانونی حکم مقتضی صادر می کند.

یک وکیل :

سلام ابتدا می بایست دادخواست به اداره سرپرستی تقدیم نماید و شما به پزشکی قانونی معرفی خواهید شد و در صورتی که شرایط رشد را داشته باشید دادگاه حکم رشد شما را صادر می نماید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

ابتدا دفتر خدمات. خیر در جلسه سوالاتی از شما می شود مثل این سوال که ارزش فلان کالا چقدر است؟ با فلان مبلغ پول چکاری خواهی کرد و.‌.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

مراحل صدور حکم رشد چنین نیست که فرد شخصا" با مراجعه به پزشک قانونی یا ارائه مدارک حکم رشد صادر گردد بلکه دادگاه با ارجاع شخص به پزشک قانونی و با تحقیق قاضی حکم رشد صادر می گردد. پس دعوا در خصوص سن رشد علیه قیم و یا سرپرست خود شخص مدعی مطرح و بر پا خواهد شد. اگر شخصی قیم یا سرپرست نداشته باشد این دعوی علیه دادستان اقامه می گردد.

در مرحله بعد ، بعد از وصول نظر کارشناس قاضی دادگاه اقدام به طرح سوالات مختلف از فرد می نماید و سعی در احراز رشد یا عدم رشد او می کند و در نهایت قاضی با بررسی مدارک و طبق قوانین مندرج و همچنین شرایط صدور حکم رشد نهایتا" اقدام به صدور حکم خواهد نمود و یا اینکه ممکن است درخواست فرد رد شود.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

براي بلوغ و رشد جسمي و معنوي و جنسي

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست مناسب از طریق دفتر خدمات قضایی تقدیم کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پزشکی قانونی بله ولیکن سوالاتی نیز در خصوص مسایل اقتصادی از شما پرسش خوهد شد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله نیازمند معاینات پزشکی قانونی است