مشاوره حقوقی رایگان - حواله خودرو

حواله ی خودرویی با قولنامه و وکالت بلاعذل (تام الاختیار)خریداری شده و مبلغ کامل پرداخت شده است.
اکنون فروشنده خودروی مذکور را از نمایندگی تحویل گرفته و از تحویل دادن ممانعت میکندو اظهار پشیمانی از فروش خودرو میکند. تکلیف چیست؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به مفاد قرارداد
امکان الزام ایشان وجود دارد

فاطمه  اميري

فاطمه اميري :

با سلام به استناد رسید واریز وجه وکالتنامه و قولنامه مربوط داخواست الزام به تحویل مبیع به طرفیت ایشان مطرح کنید بهتر است ابتدا اظهارنامه ارسال کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طبق قرارداد الزام به تحویل مبیع بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شکایت نمایید
شما باید بلافاصله اظهارنامه برای فروشنده ارسال نمایید

و سپس دادخواست اثبات وقوع عقد بیع و اثبات مالکیت و الزام به انجام تعهد و الزام به تسلیم مبیع و خسارات را مطرح نمایید و

و باید دفاع دقیق حقوقی انجام بدهید
زیرا خرید و فروش حواله های خودرو تا یک سال ممنوع میباشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما طبق قرارداد و ثمن پرداختی معامله می توانید تقاضای الزام به تحویل مبیع نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست الزام به ایفا تعهد و تحویل خودرو تقدیم نمایید

یک وکیل :

با سلام
الزام به انجام تعهد از طریق دادگاه

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حق چنین کاری را ندارد . می توانید الزام وی به ایفای تعهد را بخواهید

یک وکیل :

دادخواست الزام به تحویل خودرو تقدیم نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

نسبت به توقیف خودرو و الزام به ایفا تعهد قراردادی و تحویل مبیع دادخواست بدهید...

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید مطابق قرارداد خود الزام به تحویل مبیع را از ایشان درخواست کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به موجب قرارداد خود دعوای مناسب طرح کنید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

باید دادخواست تحویل مبیع مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اپل یک اظهارنامه بدهید که برای تحویل مبیع اقدام کند و اگر افافه نکرد الزام به تحویل مبیع را ارایه کتید