مشاوره حقوقی رایگان - بازخرید به درخواست دولت ناشی از حادثه

با سلام و احترام
بنده از کارکنان شرکت نفت هستم که در اثر حادثه ناشی از کار چشم چپم نابینا شده و الان شرکت اعلام کرده که میخوان بازخریدم کنن
سابقه کارم در شرکت 8 سال هست
حادثه حین کار اتفاق افتاده که ایمنی هم تایید کرده که من مقصر نیستم مشکل از تجهیزات بوده
حالا از اساتید محترم میخواستم راهنمایی بگیرم که چطور میشه کسی که ناشی از کار نقص عضو شده رو بخوان بازخرید کنند
ضمنا دید چشم چپم هم پایین میباشد
پیشاپیش از شما عزیزان کمال تشکر را دارم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید درخواست دهید در صورت عدم کارسازی از طریق دیوان پیگیری نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نمیتونن باز خرید کنند بلکه اگر ناتوان از انجام کار باشید باید بازنشست کنند شما را

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بازخرید خیر امکان ندارد مگر با موافقت شما

ولی اگر در کمیسیون پزشکی از کار افتادگی کلی شما صادر گردد امکان بازنشستگی وجود خواهد داشت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نسبت به از کار افتادگی اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که کمیسیون پزشکی تایید نماید برای شما از کار افتادگی صادر می شود