مشاوره حقوقی رایگان - نیاوردن پارکینگ در سند طبق قولنامه

با سلام و خسته نباشید
یک واحد خریداری کردم که در قولنامه دارای پارکینگ غیر مسقف و در توضیحات قولنامه فروشنده متعهد شده که در سند درج گردد ولی سند اماده شده و پارکینگ در سند نیامده است. از شهرداری استعلام گرفتم و متوجه شدم واحد فاقد پارکینگ میباشد فروشنده حاضر به پرداخت خسارت اختلاف قیمت خانه با پارکینگ و بدون پارکینگ نیست. فرایند شکایت کردن از طریق دادگاه و به جواب رسیدن معمولا چند وقت بطول میانجامد؟
با تشکر از نظر و وقت شما

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مدت زمان رسیدگی و صدور رای قابل پیش بینی نیست و به عوامل متعددی مربوط میشود