مشاوره حقوقی رایگان - رانندگی در مستی در زمان آزادی با عفو مشروط

سلام همسرم 4 ماهه با استفاده از عفو مشروط ازاد پیش درمستی تصادف کرد و خودرو بنام من و نان آور بچه هام در اسنپ مشغول بودم، حالا ایشون حاضر نیست ب کلانتری بره و خودشو ب قانون معرفی کنه، اتومبیل من هم بدلیل جریمه های سنگین توقیف وب پارکینگ رفته. لطفا کمک کنید از کجا و چگونه ایشونو مجاب کنم خود را معرفی قانون کند.باسپاس

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

از قاضي مربوطه استعلام نماييد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما درخواست رفع توقیف ماشین خودت را بده و بگو من از او خبر ندارم

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چاره جز رایزنی نیست.
روش راضی کردنش در تخصص وکلا نیست

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

صرفه باید ایشان خود را معرفی کند به مراجع قضایی

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به عنوان مالک اعتراض ثالث کنید یا حکم جلب بگیرید