مشاوره حقوقی رایگان - قرار نهایی صادر شده پرونده مختومه شده است

با سلام بنده در سال گذشته در حین کار در ساختمان دو بند انگشتم را از دست دادم و پس از شکایت و مراجعه به اداره کار و آمدن کارشناس مربوطه بنده را 0درصد و 50درصد پیمان کار و50درصد صاحب کار را مقصر شناختن و بعد از دادگاهی شدن رای به نفع بنده صادر شد که برای اجرای حکم به اجرای احکام فرستاده شد اما بعد از گذشت 4ماه از صدور قرار نهایی رای دیگری صادر شد و نوشته بود به دلیل سهو قلم قاضی و محاسبه اشتباه دیه رای صادر اصلاح میشود و دیه انگشتانم را کمتر کردند وپس از صدور این رای الان 8ماه است که دیگر ابلاغیه ای برای من نیامده و در سامانه ثنا پرونده مختومه اعلام شده خواهشا به من کمک کنید چون پول و وقت کافی برای پیگیری آن ندارم با تشکر.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید درخواست صدور اجراییه بدهید از دفتر الکترونیک بعد بری اجرای احکام تا اموال انها را توقیف کنند

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود با ارسال لایحه به شعبه تقاضای اجرای حکم را نمایید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما یک سوال صرف نیست بلکه یک پرونده حجیم است که نیازمند بررسی دقیق و سنجیده است و در کنار رویت مدارک و بررسی پرونده باید اظهارات شما نیز شنیده شود که نظر صحیح و قطعی داد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید حضورا از طریق شعبه پیگیری کنید