مشاوره حقوقی رایگان - قطع عضو در حین کار

با سلام. بنده 3سال پیش داخل نجاری کار میکردم و برابری صالحه ای بین کار دو بند از انگشت شصت دست راست من بزاره برقی قطع شد متاسفانه چون اونجا بیمه نبودم و ترسیدم تا یه مدت به خوانواده ام بگویم همچین اتفاقی واسم افتاده صاحب کارم هم برای من کاری نکرده که ازبیمه خسارت بگیرم تنهاکاری که انجام دادمنوبردبیمارستان بخیه زدالبته دفترچه بیمه هم نداشتم ممنون میشم اگه راهنمایی کنیدبعدازاین مدت میتونم پیگیرباشم

پاسخ ها :

حسام الدین قاموس مقدم

جناب آقای حسام الدین قاموس مقدم :

در صورتی که دلایل از جمله شاهد و گزارش اولیه پزشک در بیمارستان در خصوص علت خادثه وجود داشته باشد قابل پیگیری است.